skuter1
Utrip mesta · mobilno

Zero Scooter Bel & Bel je dvokolesni električni skuter z masko klasične Vespe na ”segwayevski” platformi, saj zna sam obdržati ravnotežje. Tako kot Segway je namreč zasnovan po principu ušesnega polža, človeškega centra za ravnotežje. Gre za prvi tovrstni skuter na svetu, ki za delovanje uporablja tehnologijo NineBot.

Bliža se pomlad, kar pomeni, da bodo na plan kot martinčki pokukali motoristi. Ne bodite presenečeni, če na cestah zagledate Zero Scooter Bel & Bel, nenavaden, a zelo simpatičen električni skuter, ki sam lovi ravnotežje. Združuje prepoznaven dizajn Vespe in (zahvaljujoč tehnologiji in mehaniki podjetja Ninebot) vozniško izkušnjo dvokolesnika Segway.

PREBERITE ŠE: Biski: amfibijski motocikel, ki se prelevi v vodni skuter

Zero Scooter tehta pičlih 25 kilogramov in velja za najbolj lahek, okreten in mobilen skuter na svetu. Zato se ima v prvi vrsti zahvaliti svoji edinstveni ”konstituciji” in tudi karoseriji iz ogljikovih vlaken.

Skuter ZeroOdpri galerijo
Novi Renault Scenic 2016 Novi Renault Scenic – tako drugačen enoprostorec, da to več ni … (2016) Aston Martin DB11 Aston Martin DB11: osiveli DB9 dobil naslednika Mercedes C kabriolet Mercedes C kabriolet – zdaj ”zgoraj brez” še razred C Lamborghini Centenario Lamborghini Centenario = dedek uide z vajeti ·