ezgif.com-webp-to-jpg (16)
V zraku · dizajn

Ko se ljudje odpravimo na taborjenje, običajno postavimo šotor na ravni in neporasli površini. Kaj pa, če vam povemo, da bo odslej mogoče noči v gozdu preživljati kar v šotoru, ki visi iz drevesa?

Sky-Pod je nadvse edinstven šotor. Njegova zunanjost na prvi pogled spominja na pajkovo mrežo, temu primerno pa ga uporabite tako, da ga obesite na vejo.

Šotor so ustvarili britanski oblikovalci. Namenjen je varnemu in preprostemu taborjenju. Osnovan je glede na vojaška merila, ob tem pa ima točkasto konfiguracijo, ki omogoča njegovo preprosto namestitev. Uporabite ga lahko tako za dnevno sproščanje kot za prenočevanje.

Sky-Pod navdušuje s svojo lahko težo in kompaktnostjo. Vzdržljivo aluminijasto ogrodje omogoča, da sta lahko v njem hkrati v ležečem ali stoječem položaju dve odrasli osebi. Uporabnik lahko v notranjosti tudi udobno sedi, saj je šotorov rob oblazinjen.

Cena modela Sky-Pod je 799 funtov oziroma 913 evrov. Če zanj niste pripravljeni odšteti toliko denarja, sta vam na voljo cenejši alternativi – Canvas Fly in Mosquito Net.

Galerija – Sky-Pod, Canvas Fly in Mosquito Net

Sky-PodOdpri galerijo
Relaxation hoodie v roza barvi. Relaxation Hoodie je prva jopa, ki vas bo samodejno sprostila ƒlƒIƒŒƒXƒg‚m‚w Cena pametne straniščne školjke, ki vas sama očisti, vas bo sezula Floating+island Zasebni otok, ki ga lahko imaš tudi ti 26850326_144313702943779_6760075124826671081_o Nomad: viseča mreža, ki se z lahkoto preobrazi v nahrbtnik · ·