Zapestnica, ki meri vsebnost alkohola v krvi
V zraku · tehnologija · gadgeti

Alkotesterji so dragi, zato se je podjetje BACtrack odločilo, da merilnik prisotnosti alkohola v krvi preseli na zapestje in ga naredi dostopnejšega množicam. Novi kos v vse širši paleti nosljive tehnologije se imenuje Skyn in za ugotavljanje koncentracije alkohola v krvi uporablja znoj.

Skyn je zapestnica, ki nam na podlagi znoja pove, kako vinjeni smo. S pomočjo potu namreč določa prisotnost alkohola v krvi. Zapestnica je še v fazi razvoja in vam drugače kot alkotesterji in podobne naprave stopnje alkoholiziranosti (še) ne prikaže v realnem času.

PREBERITE ŠE: Honor Band A1: pametna zapestnica, s katero vas ne bo opeklo!

Zapestnica Skyn potrebuje 45 minut, da razbere vsebnost alkohola v krvi, zato se nanjo še ni za zanašati, a v prihodnosti kanijo inženirji čas precej posekati, tako da se bomo lahko poslovili od dragih in precej nepraktičnih alkotesterjev.

Pametni odpirač BOx BOx: pametni odpirač za steklenice Trainerbot – pametni metalec ping pong žogic Trainerbot – pametni metalec pingpong žogic SkinTrack: Ko roka postane del zaslona pametne ure SkinTrack: ko roka postane del zaslona pametne ure Avtomatična selfi palica UnREAL Avtomatična palica za selfije z ventilatorjem za učinek vetra · ·