skypixel 2016
V zraku · buzz buzz

Čeprav smo leto 2016 že dodobra pustili za sabo, so sedaj na platformi SkyPixel, na katero svoje iz zraka posnete fotografije pošiljajo tako profesionalni kot tudi ljubiteljski fotografi, razglasili zmagovalce! Prispelo je več kot 27 tisoč prijav in izbira ni bila lahka. Fotografije so namreč dih jemajoče! V nadaljevanju si poglejte zmagovalce in njihove mojstrovine.

Droni oziroma brezpilotna letala so vedno bolj priljubljen način, da na svet pogledamo s popolnoma druge perspektive. Vedno več in več ljudi polni nebo s svojimi brezpilotniki in fotoaparati, ljubitelji in poklicni fotografi pa v skupnosti zračne fotografije podeljujejo različne nagrade (Dronestagram). A to še zdaleč ni vse. Tokrat predstavljamo zmagovalce natečaja SkyPixel 2016. SkyPixel je platforma zračne fotografije, ki je za leto 2016 prejela kar 27 tisoč različnih fotografij. Odprta je tako za poklicne fotografe kot tudi ljubitelje, razdeljena pa je na 3 kategorije: kategorija ‘360’, kategorija ‘lepota’ in kategorija ‘droni v uporabi’. V galeriji si poglejte zmagovalce natečaja SkyPixel 2016.

PREBERITE ŠE: Najboljše fotografije iz zraka 2016, posnete z droni

Galerija – SkyPixel 2016: najboljše fotografije z droni

Ribič končuje ribolov, velika nagrada, fotografija leta 2016Odpri galerijo

amelie-poulain-o-proposito-da-vida.html Zakaj je francoščina tako težka … in zabavna hkrati? Bovling v Beli hiši – Richard Nixon Bovling v Beli hiši – tu bo keglje podirala Melania Trump Ledeni vrtiljak na Balatonu Vrtiljak iz ledu na Blatnem jezeru Ponesrečene osvajalske fraze Cenene osvajalske fraze, ki so naletele na brutalen odziv · · · · ·