shutterstock_608811992
V zraku · buzz buzz

Moški, delite to s svojimi damami, da bodo vedele. Drage dame, ste dovolj drzne, da danes slečete spodnje hlačke za cel dan?

Danes, 22. junija, obeležujemo dan brez spodnjih hlačk. Če jih imate še na sebi, je čas, da jih odvržete in na jih za cel dan pozabite. Dan brez spodnjih hlačk velja za oba spola!

Tudi zdravniki svetujejo, da je za zdravje bolje, če spiš brez spodnejga perila in intimnim delom pustiš, da dihajo. To naj bi zmanjšalo možnost vnetja, draženja in glivičnih okužb. Tkanine, ki namreč ne dihajo in dobro vpijajo vlage, so najboljše gojišče za bakterije, še posebej, če si nagnjen k potenju. Zato velja razmisliti, kakšno spodnje perilo boš nosil čez dan!

Te zanima, kakšna je ženska brez spodnjih hlačk?

To je ženska, ki je svobodnega duha in nima časa, da se ukvarja z nečim, kar jo po nepotrebnem zamuja – kot je npr. spodnje perilo. Zelo dobro rešujejo probleme, življenje živijo strastno ter najdejo lepoto prav v vsaki stvari. Ljudje občudujejo njihovo pozitivno energijo. So pristne in to se hitro opazi.

Ljubezen je VSE: prisrčne ilustracije, s katerimi se bosta poistovetila tudi vidva Ljubezen je VSE: prisrčne ilustracije, s katerimi se bosta poistovetila tudi vidva BeFunky Collage Influenserke šokirajo z novim trendom: to počnejo za “klik več” Vse bo veliko lažje: 7 pravil, kako postati pozitivna oseba Vse bo veliko lažje: 7 pravil, kako postati pozitivna oseba Anette Andersson_040619_4942_HIRES Fjällräven & Primus: iz mesta v naravo