Majica Sleep Hoodie
Utrip mesta · moda

Veliko potujete v vlakom, avtobusom ali letalom? Vas na poti pogosto muči utrujenost in radi zadremate takoj, ko se ponudi priložnost? Potem so majice s kapuco Sleep Hoodie kot nalašč za vas. Zakaj? Ker imajo napihljive kapuco, ki jo lahko z nekaj vpihi napihnete in spremenite v udobno vzglavno blazino.

Sleep Hoodie se navzven ne razlikuje od preostalih majic s kapuco, a postala bo nepogrešljiv del garderobe vseh, ki na poti radi zatisnejo oko oz. izkoristijo vsak trenutek za kratek počitek. Tedaj bo Sleep Hoodie vredna zlata, saj je njena kapuca napihljiva in z nekaj vpihi postane udobna vzglavna blazina.

PREBERITE ŠE: Challky: majica s ‘tablo’, po kateri lahko rišete in pišete

Pri tem vam majice ni treba sleči, saj se ventil nahaja v bližini ust. Sleep Hoodie ni najcenejša majica s kapuco na tem svetu (zanjo zahtevajo 95 evrov), je pa ena od redkih, s katero se ne boste zbudili s polomljenim vratom.

Galerija – Sleep Hoodie:

Majica Sleep HoodieOdpri galerijo
slovenske manekenke Slovenske manekenke na svetovnih modnih brveh Superge Y-A FUYU HIGH Futuristične superge Y-3 x Acronym – obutev prihodnosti MBFWLJ: IVANMAN MBFWLJ 2017 bo gostil največje število oblikovalcev do zdaj! Prestižna ročna ura Zenith x Range Rover Velar Prestižna ročna ura Zenith x Range Rover Velar · · · ·