Sleep Number 360: pametna postelja, ki se prilagaja poziciji telesa
Utrip mesta · dom

Sleep Number 350, pametna postelja, ki se prilagaja poziciji telesa, je odlična naložba za vse, ki imajo kakršnekoli težave s spanjem. Ta revolucionarni kos pohištva v trenutku zavzame obliko, ki je za telo najbolj udobna. Prav tako lahko pripomore k izboljšanju težav spanja zaradi smrčanja, vključuje pa celo grelce za noge.

Spanec je ena izmed najbolj pomembnih komponent kakovostnega in zdravega življenja. Marsikdaj pa se zaradi prenatrpanih urnikov bojujemo s pomanjkanjem spanca, kar je še posebno neugodno, če dragocene ure počitka niso kakovostne. Sleep Number 360, pametna postelja, ki se prilagaja poziciji telesa, poskrbi, da uporabnik v njej spi kot dojenček. Izdelek se namreč avtomatično prilagodi telesni obliki, kar omogoči kar najbolj udobni položaj uporabniku.

Postelja Sleep Number 360 je sposobna tudi zaznati zvoke smrčanja: takrat poviša vzglavje, kar smrčanje ustavi in posledično pripomore k boljšemu spancu. Postelja meri srčni utrip, dihanje in premikanje uporabnika, vnose analizira ter jih integrira v uporabne podatke o zdravju in kakovosti spanca. Poleg vseh odličnih funkcij pa postelja Sleep Number 360 vključuje tudi grelnike za stopala, kar še dodatno zvišuje kakovost spanca. Izdelek bo na voljo za nakup ob koncu letošnjega leta. Več o pametni postelji Sleep Number 360 si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

PREBERITE ŠE: Campfire Defender – “odeja” za ogenj


Zvezek Everlast Everlast – zvezek, ki mu ne zmanjka strani Viseči šotor TreePod Camper TreePod Camper – viseči šotor za dva Fret Zeppelin Fret Zeppelin – učenje kitare še nikoli ni bilo tako preprosto Pametne WC školjka NeoRest 750H NeoRest 750H – pametna WC školjka, ki odpravlja potrebo po toaletnem papirju ·