PicMonkey Chfhfollage
Utrip mesta · moda

Rusinje po celem svetu slovijo kot lepotice. Sloke postave, visoke ličnice, svetle oči in lasje so tisto, zaradi česar veljajo za ene izmed najbolj ženstvenih. Ni čudno torej, da je veliko lepih Slovank uspelo v modi in so danes mnoge tudi med najbolj zaželjenimi manekenkami. In kdo so najuspešnejše ruske lepotice?

Slovanska lepota je prav gotovo edinstvena. Nam je blizu, ker smo seveda tudi sami Slovani, po svetu pa jo dojemajo kot skorajda eksotično. Svetla polt, oči in lasje, visoke ličnice ter lepa figura so pač nekaj, kar ne gre nikoli iz mode, dokaz za to pa so najuspešnejše ruske lepotice, ki so si kot slavne manekenke odprle vrata tudi na mnoga druga področja.

Русские красавицы (“russkie krasavici”, torej ruske lepotice) nimajo v rokavih le enega aduta, lepote. So tudi uspešne podjetnice in najbolj od vsega: ženske močnih karakterjev.

PREBERITE ŠE: Natalia Deriabina & Ilja Jakovljev: življenje v Sloveniji skozi oči ruskega para vloggerjev

Od Natalie Vodianove pa do Aleksandre Pivovarove in Irine Šejk: kdo so najuspešnejše ruske lepotice, si oglejte v naši galeriji!

Odpri galerijo
PicMonkey Collage Alexander Wang je za H&M združil minimalistično eleganco in športno udobje stamol_cover Maja Štamol – pomlad / poletje 2015 #LJFW cover Ivan Rocco – kolekcija pomlad / poletje 2015 #LJFW cover Young@Squat – kolekcija pomlad / poletje 2015 #LJFW