Italijanske geste Dolce&Gabbana
V zraku · buzz buzz

Italijanske geste povedo več kot tisoč besed. V posebnem videu so jih predstavili moški modeli modne hiše Dolce&Gabbana.

Italijani so po vsem svetu znani kot glasni ljudje, ki v svoji komunikaciji močno krilijo z rokami. Vendar ima njihovo mahanje svoj pomen. Vsaka gesta predstavlja svojo zgodbo, pa naj gre za izkazovanje nerazumevanja, nezainteresiranosti, opravljanje novopečenega para, ali sporočanje sogovorniku, naj se umiri.

Spletna revija Swide, ki je v lasti italijanske modne hiše Dolce&Gabbana, je izdala video posnetek, kjer njihovi moški modeli predstavijo italijanske geste. Zdaj izgovorov, da jih ne razumete, nimate več, lahko pa se gest tudi naučite in jih začnete uporabljati pri vsakodnevni komunikaciji. Smeh je zagotovljen.

21-kreativnih-fotografij 21 kreativnih fotografij vsakodnevnih stvari Naravne lepote Fotografije naravnih lepot, ki so kot privid Lena Dunham za Vogue Poziranje za revijo Vogue ni kar tako cover-najdrqazji-predmeti To so najbolj bizarno dragi vsakodnevni predmeti ·