F&B Acrobatics
V zraku · buzz buzz

F&B Acrobatics, Filip in Blaž, sta v 14 urah na People Are Awesome za svoj akrobatski video na supu imela več kot milijon ogledov. Poglejte si, kako neverjetna sta naša akrobata!

Akrobata, gimnastičarja, plesalca, žonglerja, kaskaderja, plezalca in adrenalinska odvisneža F&B Acrobatics (Filip in Blaž) sta širnemu svetu pokazala, kaj znata. V samo 14 urah sta na Facebook strani priljubljenega spletnega portala People are Awesome prišla do več kot 1 milijona ogledov. Tokrat sta akrobata skočila na jezero Završnica, kjer sta se preizkusila v akrobacijah na Stand Up Paddle boardih. Salte, stoje in neverjetne vragolije, ki kljubujejo gravitacijskim zakonom. Sup po navadi velike probleme povzroča že pri osnovni vožnji, saj sta pri tem izjemno pomembna stabilizacija telesa in ravnotežje, fanta pa sta na tej nestabilni podlagi na vodi ustvarila nekaj res izjemnega. Stojo na rokah smo že videli na supu, fanta pa sta prva na svetu naredila še akrobacije v paru, salte ter the epic split. Več v videu spodaj.

No, a nista naravnost fantastična? Slovenci smo (še enkrat) dokazali, da nam ni para!

Galerija – F&B Acrobatics znova osvojila internet

F&B AcrobaticsOdpri galerijo

rojeni septembra Tisti, ki so rojeni v septembru, so uspešnejši 21147268_129789827644956_8212621212535226368_n Trend so lepi in slečeni moški na jogi evropski zemljevid stereotipov Evropski zemljevid stereotipov cover-mileniumfalcon-lego Največji komplet kock Lego vseh časov za ljubitelje sage Star Wars · · ·