Nina Šušnjara
Utrip mesta · moda · ženska moda

Slovenska modna oblikovalka Nina Šušnjara je v Sloveniji oblikovala pet uspešnih kolekcij, letos pa se je odločila obrniti nov list ter svoje delo predstaviti na tujem trgu. Za mesto novega začetka je izbrala New York, kjer je s svojo ekipo Susnyara, na enem izmed vzporednih modnih dogodkov v času letošnjega newyorškega tedna mode, predstavila kolekcijo Kardia, ki je prva kolekcija nove blagovne znamke Susnyara.

Nina Šušnjara je ena tistih slovenskih modnih oblikovalk, ki je razprla svoja krila in se odločila za velik korak – svoje delo predstaviti v tujini, natančneje v New Yorku. Z ekipo, ki samozavestno stoji za novo znamko Susnyara, je svojo novo kolekcijo Kardia predstavila na newyorškem tednu mode za neodvisne oblikovalce, ki poteka vzporedno z glavnim tednom mode in je namenjen še neuveljavljenim oblikovalcem.

Nina znamko Susnyara opisuje kot znamko za drugačne, edinstvene ženske s suverenim korakom. Ljubiteljice uličnega stila in avantgardne garderobe. Njena kolekcija pomlad/poletje 2016, poimenovana Kardia, je plod preporoda, ki se zgodi kot posledica premagovanja ovir in preračunavanja koordinat za nadaljevanje poti. Z izkušnjami preteklih življenj obogaten lotusov cvet, postavljen v urbano okolje. Nežen, trdoživ, prvinski, kompleksen, prepoznaven, a eksotičen. Poln nasprotij, ki se med seboj nagonsko privlačijo …

Kolekcija Kardia - Susnyara pomlad-poletje 2016Odpri galerijo
7f72dca1bda6c824e5888c57b6a5ed49 6 modnih trendov, ki za naše zdravje niso priporočljivi Balmain x H&M Balmain x H&M – Najtežje pričakovano modno sodelovanje leta Monokini kopalke, ki so obnorele ženske Kopalke v katerih vse ženske izgledajo privlačne in zapeljive PicMonkey Collage Trend / Ženski čevlji / Jesen 2015: kaj bomo nosile to jesen?