IMG_7281
Utrip mesta · moda · ženska moda

Slovenski svet mode je dobil novo oblikovalko na področju kopalk. Pod blagovno znamko MASHA se je podpisala mlada 26-letna Maša Čurič. Z dolgoletno željo po oblikovanju in ustvarjanju je letos predstavilo svojo prvo kolekcijo kopalk.

Z odločitvijo, da Slovenkam ponudi svoje kreacije, si je Maša postavila velik izziv. Poleg unikatnosti modelov s kančkom zapeljivosti se je zavedala, da je za žensko še vedno najbolj pomembno, da so kopalke udobne in nosljive. Velik poudarek je zato dala na kakovost materialov, tako je blago za celotno kolekcijo izbrala v Italiji, sama proizvodnja kopalk pa se odvija na Hrvaškem.

Ker se Maša ne boji izzivov, si želi v prihodnje s svojimi modnimi kosi prodreti tudi na tuje trge. Trenutno je najbolj zadovoljna, da je njeno delo njena strast, saj proces kreativnosti in ustvarjanja pri njej poteka skozi cel dan.

Izdelke blagovne znamke MASHA lahko kupite na spletni strani masha-m.com ali v concept store Terminal3 v BTC City Ljubljana.

Galerija – slovenske kopalke Masha

Odpri galerijo
rdeča barva Rdeča barva pomlajuje in optično zožuje najbolj bizarne kopalke So to najbolj bizarne kopalke tega poletja? bikini-body Kakšne kopalke kupiti, da bomo optično vitkejše? shutterstock_536771137 Najbolje plačani Victorijini angelčki 2017 · · · · ·