Slovenski koledar Alpra Design 2017
Utrip mesta · dom · Utrip mesta · mobilno

Za vse ljubitelje avtomobilizma 23 obstaja samo en koledar. Alpra Design. Stenski koledar Alpra Desing 2017 nadaljuje že več kot dve desetletji trajajoče edinstvene tradicije ekskluzivnih umetniških koledarjev. Letošnja serija je omejena na 600 kosov, zato nikar predolgo ne odlašajte z nakupom tega zbirateljskega kosa. Oglejte si najnovejše vizije avtomobilske prihodnosti oblikovalca Aleksandra Praperja.

Ljubitelji lepih telesa imajo Pirellijev koledar, ljubitelji lepih oblin jeklenih konjičkov pa vsako leto nestrpno pričakujejo edinstven slovenski stenski koledar Alpra Design, ki nima para niti v svetovnem merilu. Ponaša se namreč z nevtralno tematiko avtomobilskega oblikovanja, o obstoječih avtomobilskih znamkah na njem ni ne duha ne sluha. Torej nobene reklame. Vsako leto znova se z njega smejijo nove vizije avtomobilske prihodnosti, ki so plod oblikovalca Aleksandra Praperja. Ta je za leto 2017 pripravil novih ducat zamisli.

PREBERITE ŠE: Izšel je Pirellijev koledar 2017 – prvič brez golote in brez ličil

Vizije so predstavljene pod različnimi koti v tehniki senčenja, ki daje avtomobilom kovinski in skorajda že fotorealističen videz. Vsako študijo na eni strani zaznamujejo grobe linije, na drugi pa dodelane, saj prikazuje razvoj od skice do končnega videza, to je renderinga. Izdelali bodo le 600 primerkov koledarja Alpra Design 2017, vsak izvod pa je lastnoročno podpisan in oštevilčen.

Galerija – slovenski stenski koledar Alpra Design 2017:

Slovenski koledar Alpra Design 2017Odpri galerijo

Mark Zuckerberg in Jarvis Mark Zuckerberg je Tony Stark in to je njegov Jarvis Klubska miza Teles Taxidi Teles Taxidi – lebdeča klubska miza, ki stane celo premoženje Snežinke iz papirja DIY: dovršene snežinke iz papirja Nosljiva in zložljiva miza Napkin Table Napkin Table: nosljiva jedilna miza za dva, ki želi preusmeriti pozornost s telefonov k človeku · · · · ·