cover
Utrip mesta · dom

Priročen ležalnik Leano je namenjen vsem, ki imajo radi naravo, ki prisegajo na drugačnost in ki se namesto pravilom, raje prepustijo domišljiji. Je plod dela in domišljije mladih slovenskih razvijalcev, ki jih lahko od 5. maja dalje podpremo na platformi za množično financiranje Kickstarter.

Kar se je začelo z Nikovo predelavo navadnega ležalnika leta 2013, je preraslo naivno popoldansko garažno ustvarjanje in se sedaj uresničuje kot rezultat trdega ekipnega dela. Tadej, Nik, Diana, Klemen, Peter, Blaž, Tim, Robert in Matija so se po letu dni priprav odločili za Kickstarter kampanjo, v želji da bi njihov ležalnik doživel čim večjo podporo vseh, ki želijo v svoje vsakodnevno rutino vnesti kanček svežine in spontanosti. Njihov cilj je zbrati 8 tisoč dolarjev, kolikor potrebujejo, da zaženejo proizvodnjo.

Ležalnik Leano odlikujeta lahkost in preprostost, kar po besedah ekipe, ponazarja popolno nasprotje vsemu, kar nas danes obdaja. V času informacijske tehnologije in elektronizacije vseh aspektov našega življenja, je Leano povratek k bistvu – ustvarjanju človeškega stika, brez nepotrebnih umetnih šumov. Pol kilograma težek lifestyle pripomoček, sestavljen v nekaj trenutkih, služi kot opomnik, da tehnologija ne prinaša le izboljšav, temveč nas tudi oddaljuje od vsega prvinskega. V njem bomo vsi ljubitelji kampiranja, plaž, parkov, travnikov in poletnih festivalov prepoznali zvestega sopotnika, ki bo nudil zadostno oporo, ko si bomo le-te zaželeli. Ekipo lahko od 5. maja dalje podpremo na Kickstarterju.

PREBERITE ŠE: NuDock: LED-lučka, ki polni iPhone, pametno uro Apple Watch in druge USB naprave

Ležalnik LeanoOdpri galerijo
Ikea Hacka “Ikea Hacka”: Ikeina kuhinjska revolucija 2025 3D možgani Domiselni podstavki za kozarce, iz katerih sestavimo 3D možgane Zunanji bivalni prostori postajajo vse bolj podobni notranjim. Trend: Kakšno vrtno pohištvo je moderno leta 2015 PicMonkey Collage Ideje za spomladansko preobrazbo balkona