100% Design
Utrip mesta · arhitektura

Na londonskem sejmu »100% Design«, ki je največji prodajno oblikovalski dogodek v Veliki Britaniji se predstavljajo tudi mladi slovenski oblikovalci.

Na sejmu »100% Design«, ki se dogaja do sobote, 21. septembra in ki ga vsako leto obišče 30.000 obiskovalcev, se predstavljajo Dejan Kos, Klemen Smrtnik in arhitekt Damir Islamović iz Desnahemisfere, Luka Ločičnik in skupina Wood Stock. Predstavitev na sejmu poteka ob podpori Regionalne razvojne agencije Ljubljanske urbane regije (RRA LUR). Ta sodelovanje na osrednji londonski oblikovalski prireditvi vidi kot priložnost za mednarodno promocijo uspešnih mladih oblikovalcev in kreativnega potenciala Ljubljanske urbane regije. Organizatorji sejma pa so izbrali tudi pet produktov, ki bodo razstavljeni v Mednarodnem paviljonu in med njimi tudi TV omarica TRAMEK. Ta je nastala kot plod sodelovanja slovenskega oblikovalca Dejana Kosa in Mizarstva Amek, Andrija Đalić, s.p. v okviru poslovne verige Povezujemo oblikovanje in industrijo.

Izdelke slovenskih oblikovalcev si je mogoče ogledati do 21. septembra na razstavnem prostoru IP 204, ki se nahaja v sektorju Mednarodni paviljoni (International Pavilions).

100% DesignOdpri galerijo
MMPVA V Maroku nastaja največji fotografski muzej Minimalistično pročelje brez odvečnih elementov. Minimalistična askeza – hiša kjer kiča ni Sprejemnica - Google Tokio Google in pisarne podružnice v Tokiju Vrtec malo drugače Prvi kreativno opremljen vrtec prihaja z Japonske · ·