Posebni čevlji za Melanio Trump.
Utrip mesta · moda · ženska moda

Banjaluška tovarna obutve Bema je predstavila dva para čevljev, ki ju bodo v primeru zmage Donalda Trumpa nad Hillary Clinton podarili Slovenki Melanii Trump. “Čevlji za Melanio Trump so odziv na umazane komentarje, ki jim je bila izpostavljena kot žena in mama,” je odločitev za izdelavo pospremil tehnični direktor bosansko-srbske Beme Marinko Umičević. Salonarji imajo tudi slovenski pridih. So vam všeč? Menite, da jih bo Melania nosila?

Bema iz Banja Luke je za Melanio Trump kot znak podpore Trumpovemu prizadevanju, da bi postal predsednik ZDA, izdelala posebna para čevljev. Te bo dobila, če Donald Trump dobi predsedniško bitko s Hillary Clinton.

PREBERITE ŠE: Melania Trump po obtožbah o plagiatorstvu postala tarča posmeha

Zlati salonarji s srednje visoko peto in udobnimi vložki iz spominske pene so izdelani za spremljanje moža po državi, beli salonarji z visoko peto pa za glamurozen prihod v Belo hišo v primeru zmage. Ob tem velja dodati, da je kopito izdelano v Kopitarni Sevnica, torej v domačem kraju Melanie (tam je Bema dobila tudi model). Pod čevlje so se sicer podpisali najboljši oblikovalci Beme. Darilo bo Melania prejela po hitri pošti.

Posebni čevlji za Melanio TrumpOdpri galerijo
Modna pokrivala jesen 2016 Modni trendi jesen 2016: jesen bo v znamenju kap, klobukov in baretk Princesa Diana in njen brezčasen modni slog. Princesa Diana – brezčasna modna ikona PicMonkey Collage Ženske frizure 2016: trend letošnje jeseni so rožnato zlati blond lasje PicMonkey Collage Ženska moda za jesen 2016: ključni kosi letošnje jeseni · · · · ·