dims
V zraku · tehnologija · gadgeti

Kaj dobimo, ko moči združita Rimowa in Bang & Olufsen? Kakovostne brezžične slušalke Bang & Olufsen X Rimowa Beoplay H9i v zapeljivem kovčku, ki so prestiž na kvadrat!

Rimowa in Bang & Olufsen sta sodelovala pri ustvarjanju omejene izdaje slušalk Beoplay H9iNovi model je izdelan iz obstojnih materialov, kakršna sta denimo anodiziran aluminij in mehko usnje. Shranjen je v Rimowinem kovčku srebrne barve, eno od ušesnih skodelic krasi Rimowin, drugo pa B&O-jev logotip.

Slušalke ne prepričujejo le s svojim očarljivim dizajnom, pač pa tudi s funkcionalnostjo. Poskrbele bodo za dušenje okoliškega hrupa in izjemno kvaliteto zvoka. Uporabniki bodo z njimi upravljali na dotik. Za kakovostno tonsko ravnovesje bodo poskrbeli 40-milimetrski elektrodinamični gonilniki.

Slušalke Bang & Olufsen X Rimowa Beoplay H9i, ki se bodo izkazale kot odlične sopotnice na potovanju, so ocenjene na 900 dolarjev (preračunano približno 800 evrov). Prvi kupci jih bodo dobili po 15. aprilu letos.

Galerija – Slušalke Bang & Olufsen X Rimowa Beoplay H9i

Slušalke Bang & Olufsen X Rimowa Beoplay H9iOdpri galerijo

Insta360 EVO Insta360 EVO: zložljiva 3D-kamera, ki jo povežeš z VR-očali Sony RX0 II Sony RX0 II: kamera, ki bo hit med vlogerji Sonos-Ikea-Speaker-Gear-Patrol-slide-2 Zvočnik Ikea x Sonos Symfonisk: nagrajen še preden je ugledal luč sveta tengai-robot-head-interview-next-job-1200x630 Tengai: robot, ki te bo kmalu intervjuval za službo · ·