Slušalke Fender
V zraku · tehnologija

Fender je sinonim za kakovostne kitare in ojačevalce. Zdaj slovita znamka z modelom Fender FXA7 Pro enako kakovost prinaša še v svet slušalk. Njihovo ohišje je izdelano s pomočjo 3D-tiskalnika, vložek pa na podlagi testiranja tisočerih ušes.

Fender je pojem kakovosti, zato česa drugega od vrhunskih slušalk ne gre pričakovati. Zvok je izjemen, zanj skrbi tudi par visokotoncev. Na voljo so v štirih barvah, kovinski zlati, srebrni, modri in rdeči. Kaj si glasbofil lahko želi boljšega kot poslušati glasbo Erica Claptona in Jimija Hendrixa, ki sta veliko svojih največjih del ustvarila prav z legendarno kitaro Fender Stratocaster, s slušalkami Fender?

PREBERITE ŠE: Brezžične slušalke MW60: luksuzna slišnost iz Master & Dynamic

Ušesne slušalke Fender FXA7 Pro bodo na voljo od marca 2016, žal pa ne bodo poceni. Začetna cena bo postavljena pri (preračunanih) 90 evrih. Verjetno zanje ne boste taborili pred trgovino, ko jih začnejo prodajati, a verjamemo, da vas bodo kljub ceni zamikale. Na voljo bodo tudi dražji modeli, vse tja do cene 460 evrov.

Slušalke FenderOdpri galerijo
oculusmorpheus Trend: navidezna resničnost – tehnološki trend leta 2016 Brezžične slušalke, ki so tudi merilec aktivnosti Misfit Spectre – slušalke, ki so tudi merilec aktivnosti Zvočni sistem iz izpuha Porsche Design 911 GT3 Soundbar Porsche Design 911 GT3 Soundbar: zvočni sistem iz izpuha Close up of couple of girlfriends in disinterest moment with mob 90 odstotkov uporabnikov pametnega telefona halucinira