Shinola-Canfield-Headphone-Collection
V zraku · tehnologija · gadgeti

Na uradni spletni strani blagovne znamke življenjskega sloga Shinole se opis novega modela slušalk The Canfield začne zelo udarno: “Ko mislite, da ste slišali že vse, v resnici niste!”. Samozavestno, kaj? No, imajo vse razloge za to. Ne verjamete? Predstavljamo izjemno ‘stajliš’ slušalke Shinola Canfield.

Slušalke Shinola Canfield niso samo videti izjemno. Inženirji Shinole so v Detroitu namenili veliko pozornosti kakovosti zvoka in obljubljajo, da bo izkušnja poslušanja glasbe izjemna.

Pa se ustavimo še malo pri videzu. Slušalke Canfield sestavlja nerjaveče jeklo, blazinice iz ovčje kože, ki jih lahko menjate, ter usnjeni naglavni obroč. V slušalke so vgradili tudi mikrofonček ter 50-mm gonilnik, s katerim boste lahko nastavljali in optimizirali kakovost zvoka. Na voljo so v dveh barvnih različicah, in sicer v srebrni in konjak barvi ter svetleči črni.

Za slušalke Shinola Canfield boste morali odšteti 550 evrov.

Galerija: Slušalke Shinola Canfield – če mislite, da ste slišali že vse …

Slušalke Shinola Canfield – če mislite, da ste slišali že vse ...Odpri galerijo

iBubble: podvodni dron iBubble: podvodni dron za visokoločjivostne posnetke 05_UE_Plattan2_BT_Girl_Indigo_1780 Urbanears Plattan 2: slušalke, na katerih se spočije tudi oko Hibridna zobna ščetka Be. Hibridna zobna ščetka Be. Dron iz Lego kock Dron iz kock Lego · ·