Kraljica Elizabeta II.
V zraku · dan za

Želite izvedeti, kako se kraljica Elizabeta II. izogne žuljem? Njen osebni stilist Stewart Parvin je medijem zaupal, da se težavam navadnih smrtnikov izogne s tem, da povsem nove čevlje zaupa svojim služabnikom, ki jih uhodijo in naredijo dovolj udobne. A pod posebnimi pogoji.

Nošenje novih čevljev je lahko prvih nekaj prava muka. Tega se še kako zaveda kraljica Elizabeta II., ki pa je našla eleganten način, da se izogne žuljem in tiščanju. Njen stilist Stewart Parvin, ki je v službi njenega veličanstva že 11 let, je dejal, da morajo biti njeni čevlji udobni od prvega koraka dalje, zato jih zanjo uhodijo služabniki.

PREBERITE ŠE: Bizarna pravila, ki jih mora upoštevati britanska kraljeva družina

Pretiravanje? Morda, a kraljica si pač ne more privoščiti tega, da bi rekla, da ne more več hoditi, ker čevlji niso dovolj udobni. Zato ima po besedah stilista pravico, da nekdo njene čevlje uhodi. To seveda ne pomeni, da britanska kraljica nosi ponošene čevlje, služabniki jih nosijo le toliko časa, da ti postanejo udobni.

Pri tem morajo nositi par bež stopalk, s čevlji pa lahko hodijo le po rdeči preprogi. Ni znano, ali to počne katera ob obstoječih služabnic ali kakšen zunanji sodelavec kraljeva družine.

Odprta kuhna 2017: Koper in Nova Gorica Odprta kuhna 2017: Koper in Nova Gorica vstopata v novo sezono Metallica - Dunaj 2018 Koncert: Metallica se leta 2018 na Dunaj vrača z novim albumom Nočna 10ka 2017 Nočna 10ka 2017 – nočni tek okoli Blejskega jezera dvanajstič Arnold Schoenberg Chor Gala koncert: Pasion po Janezu · · · ·