Smart Boy iPhone 6 Plus preobrazi v Game Boy.
V zraku · tehnologija · gadgeti

Kje so že časi, ko smo ”nabijali” Nintendov Game Boy. Zdaj je ta ikonična napravica napovedala vrnitev. Ker pa bi kot mobilna konzola težko parirala pametnim telefonom, se je poslužil filozofije ”če jih ne moreš premagati, se jim pridruži”. In nastal je koncept Smart Boy, ki iPhone 6 Plus spremeni v Game Boy. In če ste mislili, da je to le prvoaprilska šala, niste bili daleč od resnice, saj je imel sprva izdelovalec Hyperkin v mislih prav to.

Smart Boy, ki iPhone 6 Plus spremeni v Game Boy je naprava, ki jo boste vsi lastniki Applovega pametnega telefona in ljubitelji Nintendove mobilne naprave lahko kmalu kupili. Telefon boste vstavili v napravo, ki je ”od pasu navzdol” na las podobna originalnemu Game Boyu (tu je osem-smerni D-pad, dva akcijska gumba in gumba Start in Select), kot zaslon pa bo vskočil zaslon iPhona 6 Plus.

PREBERITE ŠE: Nostalgična fotoserija, ki prikazuje zgodovino video iger skozi razvoj igralnih konzol

In če boste šli po igrice v spletno trgovino, boste ravnali napačno, saj ima naprava identičen vložek za kasete, kot ga je imel Gameboy. Pravi naslov je tako podstrešje ali prostor pod posteljo. Če jih nimate več, pa hitro na Bolho. S tem bodo nazaj privreli spomini iz mladosti, s to razliko, da boste imeli sedaj zaslon visoke ločljivosti, tudi AA baterij pa ne boste več potrebovali (ima že vgrajeno baterijo). Smart Boy bo sicer deloval preko aplikacije.

Velika verjetnost je, da bo etui v prihodnosti na voljo tudi za druge pametne telefone z drugimi operacijskimi sistemi (Android, Windows) in čeprav datum izida še ni znan, je bila odlična novica že to, da ima Hyperkin z njo več kot le prvoaprilske namene.

Popicase je etui za pametni telefon, ki ga zlahka zamenjamo za sladoled na palčki. Popsicase – etui za pametni telefon v obliki sladoleda na palčki s Kickstarterja colorware-beats-pill-24k-gold-limited-edition-01-960x640 ColorWare x Beats Pill 24k Limited Gold Edition – zlati prenosni zvočniki Tail deluje z Applovimi in Android napravami. Pametni obesek Tile ali ko izgubljanje ključev še nikoli ni bilo tako zabavno Etui Crankcase ščiti, a še pomembneje, tudi napolni baterijo Iphona. Crankcase – etui za iPhone, ki je hkrati polnilec na dinamo · · ·