smart Forease+
Utrip mesta · mobilno

Smart Forease se je predstavil kot koncept ob 20. obletnici obstoja avtomobilske znamke Smart. Takrat sicer brez strehe, zdaj pa je dobil še to in v ime še en dodaten +.

smart Forease+ je najaktualnejša evolucijska stopnja električnega smarta. Novinec se lahko pohvali z novo platneno streho, ki mu doda uporabnost v dneh, ki vremensko niso najbolj primerni za avtomobil brez strehe. smart Forease+ predstavlja enostavno rešitev za urbano mobilnost, ki je posebna, dinamična in trajnostna.

Trpežna streha živo oranžno-rumene barve ustvarja izrazito opazen kontrast s svetlejšo karoserijo v mat sivi barvi. Streha ima odprtino na zadnji strani in dve večji ob straneh, kjer ni vgrajenih stranskih stekel. S tem so oblikovalci zagotovili čisto in emocionalno doživetje vožnje, ki jo lahko enačimo z znamko smart.

Igrivost barv, kontrast in oblikovalske podrobnosti je moč zaslediti tudi v notranjosti električnega malčka. Instrumentna plošča je prekrita z Nappa usnjem, ki se zaradi iste barve ujema s streho. Sedeži so kontrastno odeti v črno Nappa usnje, medtem ko so volan, vratne obloge in varnostne pasove odeli v tkanino z mikrovlakni. Koncept morda že napoveduje prihodnost znamke smart, ki bo ena izmed prvih na svetu, ki bo motorje na notranje izgorevanje, zamenjala z električnimi.

Galerija slik: smart Forease+

smart Forease+Odpri galerijo

Mercedes CLA Shooting Brake Mercedes-Benz CLA Shooting Brake: posebnež brez konkurence Seat el-Born Seat el-Born: Seatov prvi električni avtomobil za daljše poti Jaguar I-Pace Električni Jaguar I-Pace = evropski avto leta 2019 cover-avto-vlogerji 7 avto vlogerjev, ki jih moraš spremljati, če si avto entuziast · · ·