Smart Forease
Utrip mesta · mobilno

Smart praznuje svojo 20. obletnico obstoja in ob tem jubileju je več kot primerno, da se predstavi novi konceptni avtomobil. Smart Forease predstavlja električnega urbanega malčka z odprto streho, ki bo voznike še bolj vpela v mestno življenje.

Mercedes, lastnik podjetja Smart, pravi, da Smart Forease pooseblja duha predhodno predstavljenih konceptov Crossblade in Forspeed, a je osnovan na aktualnem produkcijskem Smart Fortwo. Glavna karakteristika, s katero se lahko pohvali Smart Forease, je njegova odprta streha, ki bo voznike še bolj približala uličnemu dogajanju v velikih mestih. Obarvan je v bogato belo kovinsko barvo, ki jo dopolnjuje mat siva barva in strupeno zeleni barvni vstavki. Enako barvo shemo najdemo tudi v notranjosti.

Nad armaturno ploščo, kjer so bili do zdaj nameščeni zračniki, najdemo zaslona, ki nam sporočata informacije o našem Smartu, ki jih lahko spremljamo tudi prek aplikacije in delimo svojega Smarta s prijatelji. Zvočni sistem je integriran v zadnjo steno, za voznikom in sopotnikom. Za malčka bi lahko rekli, da je izredno simpatičen in si ga z lahkoto predstavljamo na ulicah Monaka ali sredi mestnega vrveža Nice.

Galerija slik – Smart Forease

Smart ForeaseOdpri galerijo

Porsche 911 Speedster Porsche 911 Speedster: želje so bile uslišane Mercedes-Benz razred B Mercedes-Benz razred B: sveža podoba in nove tehnologije Porsche Le Mans 919 Hybrid model car Porsche Le Mans 919 Hybrid: takšna je igračka za 14.000 dolarjev Škoda Vision RS Škoda Vision RS: prihodnost je hibridno-veganska · · · ·