Smart Pet Bottle
V zraku · tehnologija · aplikacije - app · V zraku · buzz buzz

Se vam zdi odvijanje pokrovčka plastenke zamudno delo, nevredno vašega časa in energije? Potem potrebujete Smart Pet Bottle, nastavek, ki omogoča prostoročno odpiranje plastenk. Tako je! Saj vendarle živimo v 21. stoletju.

Nekoč smo dejali, da za vsako bolezen rož’ca raste, moderna različica tega reka pa bi bila, da za vsako opravilo ”raste” aplikacija. Verjetno ste vsi imeli že kdaj težave z odpiranje plastenke, posebej dekleta. Zdaj to ne bo več težava, kajti tu je Smart Pet Bottle, ki bo nadomestil vašega močnega fanta.

Gre za nastavek za plastenko, povezan z aplikacijo, prek katere lahko na daljavo odvijete pokrovček plastenke.

PREBERITE ŠE: Aipoly – mobilna aplikacija, s katero slepi spregledajo

Še več, prek aplikacije lahko prostoročne odprete več plastenk hkrati ali nastavite timer, da pokrovčke s plastenke skoči ob točno določenem času. Sliši se bizarno in povsem nepotrebno (ob tem je treba dodati, da trenutno ni znano, ali gre za šalo, kot je bila aplikacija Lickster, ali pravi izdelek), toda ljudje si radi karseda olajšamo življenje, in če to pomeni, da nam ni treba odpirati plastenke – to v tem primeru stori poseben mehanizem v nastavku –, zakaj pa ne.

Marsikaj, kar nastane dandanes, se zdi sprva nesmiselno ali celo absurdno, toda sčasoma temu ni več tako. Bo tako tudi s Smart Pet Bottle?

Mobilna aplikacija Aipoly Aipoly – mobilna aplikacija, s katero slepi spregledajo Aplikacija BTC City Priložnosti Mobilna aplikacija BTC City Priložnosti – nadgrajena nakupovalna izkušnja Mobilna aplikacija - Rumuki Aplikacija Rumuki – domači vroči posnetki na varen način Aplikacija Sag's Wien Sag’s Wien – aplikacija za lepši Dunaj · · ·