PicMonkey Collage
V zraku · tehnologija

Če uporabljamo pametni telefon, potem obstaja velika možnost, da spadamo v eno izmed kategorij nadležnih navad ali stereotipov uporabnikov v animiranem grafikonu Smart Phones Dumb Users, ki so ga sestavili pri Mobiles.co.uk.

Smart Phones Dumb Users vključuje dobro poznane znake, na katere dnevno naletimo pri uporabnikih pametnih telefonov in socialnih omrežij. Vse od “Dinner Snappers” – takih, ki fotografirajo večerje in hrano, do “Textwalkers” – taki, ki pišejo sporočila medtem, ko hodijo po cesti in pozabijo na vse, kar se dogaja izven zaslona, lahko brez skrbi trdimo, da to niso take vrste uporabniki pametnih telefonov, ki bi jih morali posnemati.
Kakšen “neumen” uporabnik pa smo mi? Morda apostol Appla, ki sveto verjamemo v Apple in v to, da je Steve Jobs izumil tudi ljubke kužke? Smo morda “Selfie-Centered” in vsak kraj je priložnost za nov selfie? Spadamo med zagnane sovražnike Appla? Smo kralj interneta z več kot tisoč virtulanimi prijatelji medtem pa živimo doma in spimo z medvedkom? Ne poznamo okrajšav lol, roflmao in brb? Igramo vse mogoče igrice? Ne vemo, da lahko namesto enega dolgega in slabo berljivega sporočila pošljemo več krajših? Ali pa smo eden/ena tistih, ki čas s prijatelji preživi na Facebooku in Youtubu?
To so stereotipi današnjih uporabnikov, ki jih lahko najdete tukaj.

PREBERITE ŠE: Najbolj ponesrečeni selfiji leta 2014

V galeriji pa si oglejte sličice s pripisi o nadležnih navadah uporabnikov pametnih telefonov.

Ti, ki fotografirajo hrano...Odpri galerijo
choc-creator 3D tiskalnik čokolade Choc Creater V2 samsung-wam7500-wam6500-2 CES 2015: Novi Samsungovi zvočniki z vsesmernim zvokom prenos Little Riot, Pillow Talk: zapestnica, ki povezuje pare wcii_iMac What Color Is It: spletna stran, ki čas spreminja v barvo ·