SmartDuvet Breeze
Utrip mesta · dom

Vam je vroče, partnerju je hladno. Klasika. Medtem ko en meče odejo s sebe, se drugi mrzlično pokriva. Podjetje SmartDuvet, ki se je na Kickstarterju prvič predstavilo s posteljo, ki se pospravlja sama, je zdaj tukaj z drugo mojstrovino: posteljo SmartDuvet Breeze, ki se pospravi sama in hkrati še prilagaja temperaturo glede na naše želje in želje našega partnerja.

SmartDuvet Breeze je precej podobna svoji predhodnici. Gre za samonapihljivo odejo, ki jo vstavite v prevleko za odeje. Nato jo priklopite na nadzorni sistem, ki ga lahko skrijete pod posteljo.

Prek aplikacije lahko nadzirate temperaturo na vsaki strani odeje. Sistem bo namreč na želeno stran odeje pihal topel oziroma mrzel zrak in tako ogrel oziroma ohladil odejo.

PREBERITE ŠE: SMARTDUVET: POSTELJA, KI SE POSTELJE KAR SAMA!

Pri podjetju SmartDuvet pravijo, da je odeja udobna, hkrati pa zmanjšuje potenje ter preprečuje zajedavske stenice.
Za odejo trenutno zbirajo sredstva na portalu za množično sofinanciranje Indiegogo. Cilj so presegli že za 1000 odstotkov.

Galerija – SmartDuvet Breeze

SmartDuvet BreezeOdpri galerijo
Najbolj barvito stanovanje na svetu Najbolj barvito stanovanje na svetu, prava internetna senzacija shutterstock_379614298 Nagradna igra: kako vzgojiti zelišča v loncu? parfum-sivina Ikea x Byredo: Ikea najavila parfum 1000-500-citymagazine-cover Najlepše kopalne brisače, s katerimi boste izstopali · · · ·