smartduvet postelja ki se pospravi kar sama
Utrip mesta · dom

Pravijo, da je postiljanje postelje eden izmed ključnih kazalnikov, da smo zares odrasli. Očitno nekateri med nami pač nismo ‘odrasli’ ljudje, saj veliko raje spimo tistih nekaj minut več, kot pa da bi vstali in postlali posteljo. No, na to od zdaj naprej sploh ni treba več pomisliti. Tina Cayouette in njena ekipa so namreč ustvarili Smartduvet, posteljo, ki se postelje kar sama.

Postelja Smartduvet se postelje kar sama, njena zasnova pa je tako preprosta, da je težko verjeti, da se tega še nihče do zdaj ni spomnil. Gre za lahko, napihljivo podlogo, ki jo pripnemo na našo odejo. Odejo potem kot običajno oblečemo v prevleko. S pritiskom na gumb aplikacije Smartduvet na pametnem telefonu aktiviramo podlogo. Ta se napolni z zrakom in našo odejo potisne nazaj v pravilni položaj. Seveda pa lahko postiljanje postelje prek aplikacije načrtujemo tudi vnaprej in si tako olajšamo delo.

PREBERITE ŠE: Veš, zakaj postelje ne bi smel pospravljati?

Ker je njena uporaba zares preprosta, je primerna tako za strastne redoljube kot tudi za tiste, ki postelje nikoli ne posteljejo. Izdelek je trenutno na voljo na platformi za množično financiranje Kickstarter, finančni cilj pa je dobrih 21 tisoč evrov. Če pohitite, si lahko svojo čarobno podlogo zagotovite za okoli 186 evrov. Pričakovan dobavni rok je maja 2017.


Infinite Galaxy Puzzle - sestavljanka, ki je pozna konca Infinite Galaxy Puzzle: puzzle, ki jih ne moremo sestaviti do konca home-alone-filthy-animal-scene-opener 15 trikov, ki bodo naredili ta božič nepozaben Zvočna postaja iXOOST Esavox Lamborghini iXOOST Esavox Lamborghini – zvočna postaja iz Lamborghinijevega izpušnega sistema Mobilna krušna peč Fourneau Bread Oven Fourneau Bread Oven – prenosna krušna peč za peko kruha in pice v pečici · · · ·