Smešne fotografije
V zraku · buzz buzz

Smešne fotografije ljudi, ki so imeli uničen dan, da se ti lahko smeješ! Ljudje večinoma fotografiramo trenutke, ki si jih želimo zapomniti za vedno. Ooooo … Če dogodkov, ki si jih želimo za vedno zapomniti, ne obeležimo, bodo zbledeli. Redko si želite ujeti trenutke, ko se bo zgodilo kaj groznega (čeprav se zdi, da je to zadnje čase fenomen). Ravno zato je toliko bolj smešno, ko nenačrtovane situacije, ki se niso končale dobro za vpletene, ujamemo v objektiv. Dobro za trening trebušnih mišic!

Za dobro fotografijo je treba biti včasih samo ob pravem času na pravem mestu. Rezultat so neponovljivi in nepričakovani trenutki, zamrznjeni v času. A ni nujno, da so ti vedno nekaj, česar se bomo radi spominjali, in te smešne fotografije, ki so ujele trenutke pred ”tragedijo”, so za nekatere samo boleč spomin (in dobra šola), za vse nas preostale pa trening za trebušne mišice. Ampak ne smejmo se jim preveč, kaj takega se lahko hitro zgodi tudi nam. In ja, če mislite, da imate vi slab dan, pomislite še enkrat!

PREBERITE ŠE: Svetovne znamenitosti, kot jih še ne poznaš

"Moj telefoooon...."Odpri galerijo
Seksi stvari za pare 10 seksi stvari, ki jih mora poskusiti vsak par PicMonkey Collage Bizarno! To sta resnična Barbie in Ken! Umetnine iz mikrobov Agar art: umetnost iz bakterij Skulpture iz morskih odpadkov Fascinantne skulpture iz morskih odpadkov ·