Šminke s cvetovi
Utrip mesta · zdravje & lepota

Je Kailijumei ustvaril najlepše šminke na svetu? Izdelal je namreč prosojna rdečila za ustnice, v katera so ujeti cvetovi in zlati lističi. Imajo pa te šminke s cvetovi še eno lastnost, ki jo razkrijemo v nadaljevanju.

Šminka s cvetovi? To je svež izdelek kitajske kozmetične znamke Kailijumei, ki se prodaja kot vroče žemljice. In naj takoj razčistimo, cvetovi in zlati lističi v rdečilu so pravi. Šminko pa krasi še ena edinstvena lastnost. Rožnat odtenek se pri različni temperaturi in pH-vrednosti različno obarva. Če to ni zakon!

PREBERITE ŠE: Šminka skozi čas: 100 let trendov rdečila za ustnice

Trenuteno so šminke Kailijumei s cvetovi razprodane, k sreči pa jih lahko prednaročite. Za eno boste morali odšteti (preračunanih) 26 evrov.

Šminke s cvetoviOdpri galerijo

Fit do poletja: če vajo plank izvajaš vsak dan, se zgodi tole! Nuxe_HuileProdigiuese_Paris_0_Image_002 Nuxe Huile Prodigieuse®: omejena izdaja najbolj priljubljenega olja na svetu Thalasso Spa Lepa Vida_2015 Thalasso Spa Lepa Vida: kjer je doma razvajanje Joga - vse kar morate vedeti o tej starodavni disciplini Mednarodni dan joge – vse kar morate vedeti o jogi · · · ·