cover
V zraku · trend

Smokin’ Jackets so novi barviti ovitki za cigaretne škatlice, ki s petnajstimi motivi popestrijo obstoječe dolgočasne cigaretne škatlice. Zasnovane z idejo “biti vedno v korku s časom”, so postali pravi trend, ki si ga lahko privošči prav vsak.

V 19. stoletju so kadilski suknjiči oblačila kadilcev varovali pred izgorelim pepelom in vonjem tobaka, poleg zaščitne pa so imeli tudi modno funkcijo. Ovitki Smokin’ Jackets, ki so ime dobili po tem kosu oblačila, bodo pred razsutim pepelom varovali vašo torbico ali žep, a njihov čar je predvsem v designu.

S petnajstimi različnimi motivi boste lahko popestrili vaše cigaretne škatlice in jim dali svoj pečat; ovitek, ki je narejen iz tršega papirja, pa boste lahko uporabili večkrat, razen če se ga seveda ne naveličate in si zaželite novega. Zanj boste odšteli le 79 centov, zato vas modne preobrazbe ne bodo stale veliko, ustvarjalci pa obljubljajo, da se bodo prvim petnajstim motivom kmalu pridružili tudi novi, ki bodo vedno v koraku s časom – tokratno serijo je na primer zaznamovalo svetovno nogometno prvenstvo v Braziliji, svoj izraz pa boste njej našli tudi šaljivke in šaljivci ter modni navdušenci in navdušenke.

Ovitki so na voljo na izbranih Petrolovih servisih. Več na Smokin’ Jackets.

Več dizajnersko oblikovanih škatlic si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
cover Neonski prenosni skiro Pigeon COVER Navijaško navdušenje z obarvanimi brazilskimi trendi cover-lonelyplanet Lonely Planet Ljubljano uvrstil na 2. mesto med evropskimi destinacijami cover Instagramirane Adidas superge ·