Živalske smučarske maske
Utrip mesta · moda

Smučarske maske, ki jih uporabljajo ljubitelji zimskih športov, da obraz zaščitijo pred vetrom in ostrim mrazom, so lahko videti precej živalsko. Če na snežnih strminah radi izstopate, predvsem pa skrbite za svojo varnost in udobje, vam bodo zagotovo všeč kreativne in zabavne maske. Jezni tiger ali prikupna panda bosta poskrbela za še več zabave na snegu.

Brez panike; nobena žival ni pobegnila iz živalskega vrta, to so le zabavne in prikupne smučarske maske iz kolekcije Teye Salat. Odvisno od stila, ki vam je všeč, lahko izbirate med maskami, kjer so nezaščitene samo oči, usta in nos ali pa take z zaščito samo čez nos, usta in vrat.

Tigri, volkovi, lisice in druge živali v prikupnih in strašnih različicah, z ušesi ali brez, vedno pa živalsko zažigajo. Všečne ali ne, zagotovo pa so prava atrakcija med smučarji in snowboarderji, uporabljajo pa jih tudi motoristi.

PREBERITE ŠE: Modni zimski čevlji za zimo 2015/16

Podobne ročno pletene maske so najprej uporabljali britanski vojaki, da bi jih varovale v mrazu in vetrovnih razmerah, sedaj pa so doživele vrnitev v hladnejše okolje, a v modernejših različicah.

V spodnji galeriji si lahko ogledate živalske maske Teye Salat.

Živalske smučarske maskeOdpri galerijo
Lapis Lapis: Največja trgovina z minerali, kristali, nakitom in fosili v Sloveniji LJFW_SS16_nov2015_LJFW_PLAC_Foto_Klemen_Razinger_2 LJFW Plac v središču Ljubljane odprl svoja vrata PicMonkey Collage Modni zimski čevlji za zimo 2015/16 XE Susnyara 600 Nina Šušnjara ambasadorka znamke Jaguar