Pas za fotoaparat SnapSnap
Utrip mesta · dom

Imate tudi vi težave z bolečinami v vratu, ko dlje časa okoli njega prenašate DSLR-fotoaparat? S to težavo se je srečal že vsak malce bolj resen fotograf. A bolečina je lahko preteklost, če si omislite pas za fotoaparat SnapSnap, ki deluje v navezi z nahrbtnikom, ki med prenašanjem fotoaparata okoli vratu zavoljo inovativnega patenta prevzame vso njegovo težo na svoja pleča.

SnapSnap je inovativen pas za fotoaparat, ki med prenašanjem vrat popolna razbremeni teže DLSR-fotoaparata. DSLR-ji namreč niso najbolj lahka stvar na tem svetu in po določenem času se prej ali slej pojavi bolečina v vratu.

S pasom SnapSnap te bolečine ne boste poznali. Pas deluje v navezi z nahrbtnikom, na katerega preloži vso težo fotoaparata ter s tem povsem razbremeni vrat bremena.

PREBERITE ŠE: Fotoaparat Sony RX100 V – mojster hitrosti ostaja mojster hitrosti

Pas za fotoaparat SnapSnap sestavljata dve različni komponenti. Magnetni sponki, ki se pripneta na naramnici nahrbtnika, in posebna nastavka na samem pasu, ki se spojijo s pomočjo magnetizma. Če pohajkujete brez nahrbtnika, za karseda udobno prenašanje skrbi podložen vratni del.

Galerija – pas za fotoaparat SnapSnap:

Pas za fotoaparat SnapSnapOdpri galerijo

Kondom za vinsko steklenico Wine Condoms Kondom … za steklenico vina Ključavnica za kolo Skunklock SkunkLock – smrdljiva ključavnica za kolo, ki vas pripravi do bruhanja Pametna zibelka Snoo Snoo – pametna zibelka, ki otroka sama zaziba v spanec Ikeina zimsko-praznična kolekcija 2016 Ikea: zimska praznična kolekcija 2016 je tu! · · · ·