Snežinke od blizu
V zraku · buzz buzz

Snežinke so dokaz, da je narava največja umetnica. Letošnjo zimo je bilo snega do zdaj le za vzorec, zato smo toliko bolj veseli nedavnega plesa snežink, čeravno to prinaša tudi en kup nevšečnosti. No, podrobne fotografije snežink, ki so edinstvene kot prstni odtisi, vsekakor ni ena izmed njih. Oglejte si snežink čisto od blizu in v vsej njihovi veličini, in tudi tisti, ki ne marate zime, boste spremenili svoje mnenje o njej!

Snežinke so kot ljudje. Ena ni enaka drugi. Ko zapade sneg, marsikdo tudi še kot odrasla oseba čuti navdušenje, ki ga je čutil kot otrok. In ni razloga, da ne bi, čeprav v zimsko idilo hitro zareže realnost v obliki misli, kot je, da bomo zaradi snega težje prišli v službo, da bo zato treba prej vstati, da bo treba kidati, da o plundri, ki je neizbežna, niti ne govorimo.

PREBERITE ŠE: Kako pravilno kidati sneg? Do križa prijazno kidanje!

Samo poglejte si fotografije snežink čisto ob blizu (posnete z iPhonom z makro nastavkom) in na sneg boste od zdaj naprej gledali s povsem drugimi očmi.

Fotografije snežink čisto od blizu:

Snežinke od blizuOdpri galerijo
Prej in potem fotografije smešne za umret! Najbolj smešne ‘prej in potem’ fotografije Surrealistični prizori ustvarjeni s pametnim telefonom Surrealistični prizori, ustvarjeni na pametnem telefonu Vstop v novo leto 2016 Praznovanje novega leta (2016) po svetu (v sliki) Zmagovite fotografije leta 2015 Vse zmagovite fotografije leta 2015 · ·