Pametna zibelka Snoo
Utrip mesta · dom · V zraku · tehnologija

Novorojenčki v hišo prinesejo mnoge neprespane noči, a življenje staršev je s pametno zibelko Snoo postalo precej lažje. Ta otroka sama zaziba v spanec, ko zasliši jok, zato staršem ponoči ni treba vstajati iz postelje.

Pametna zibelka Snoo, ki otroka (nazaj) v spanec zaziba sama, ima vgrajene mikrofone, zvočnike, senzorje in tehnologijo Bluetooth. Ko zazna zvoke in hitre gibe, se začne nežno zibati. Ker posnema gibanje otroka v maternici, otroka uspava brez ‘posredovanja’ staršev. Prav tako predvaja zvoke, podobne tistim, ki jih je otrok slišal v maternici. Zibanje in zvoki trajajo, dokler otrok ne neha jokati.

Kot zagotavlja oblikovalka, zibelka pomiri tudi hujši jok. Otroka je pred spanjem treba obleči v poseben ovoj, saj se zibelka ne začne zibati, če temu ni tako. Snoo spremlja namenska aplikacija, ki meri kakovost otroškega spanca in analizira spalne vzorce.

PREBERITE ŠE: Ozzio Newood: klubska mizica, ki postane jedilna miza za 10!

Neprespane noči niso le breme, ampak lahko hitro postanejo zdravstveni problem, zato je pametna zibelka, ki sama poskrbi za nemirnega otroka, pravzaprav naložba v zdravje.

Vas skrbi sevanje? Med otrokom in modulom se nahaja poseben Wi-Fi ‘ščit’, ki preprečuje kakršnokoli sevanje. Wi-Fi lahko sicer izključite. Višina zibelke ni naključje, saj je takšna, da lahko starši otroka opazujejo kar iz postelje. Prednaročite jo lahko za 1060 evrov.

Galerija – pametna zibelka Snoo:

Odpri galerijo

Ikeina zimsko-praznična kolekcija 2016 Ikea: zimska praznična kolekcija 2016 je tu! Kamin bioKamine Louvre bioKamine Louvre – kamin kot replika steklene piramide pred Louvrom Klubska mizica Ozzio Newood Ozzio Newood: klubska mizica, ki postane jedilna miza za 10! Dom slovenskega oblikovanja – pop-up stanovanje v Ljubljani Vrata odprl Dom slovenskega oblikovanja, ”pop-up” stanovanje, opremljeno s slovenskimi izdelki · · ·