Motorne sani Snoped
Utrip mesta · mobilno

Če bi vam še pred enim tednom prodajali motorne sani, bi dejali, da smo malo čez les, saj smo vendarle sredi pomladi. A narava je nepredvidljiva, kot je včasih nepredvidljiv dizajn. Kar gledate, so namreč motorne sani, ne kakšna povečana računalniška komponenta! Spoznajte Snoped, naslednje Bondovo vozilo za pobeg!

Motorne sani Snoped se ponašajo z drznim dizajnom, ki niti približno ni takšen, kot smo ga vajeni pri motornih saneh. V širino namreč merijo zgolj 15 in v višino zgolj 193 centimetrov, kar je ravno obratno razmerje kot sicer. So ostrih linij in bolj kompaktne kot torba za čelo!

PREBERITE ŠE: Tesla Model X pomete s Ferrarijem na dirki v pospeševanju!

So izredno lahke, s športno pozicijo, poganja pa jih 90-konjski motor. Končna hitrost ni znana, prav tako ne, ali bodo kdaj ”odrasle” (beri: več kot koncept).

Motorne sani SnopedOdpri galerijo
Tesla vs Ferrari Tesla Model X pomete s Ferrarijem na dirki v pospeševanju! Audi Q3 - Longboard Audi Q3 s fantastično električno rolko, ki jo skriva v odbijaču Smart Brabus Smart Brabus: Smart na steroidih bo nastajal v Revozu Audi TT RS Novi Audi TT RS – TT na proteinih