Utrip mesta · moda

Če si želite zares edinstveno torbico, potem vas pot morda zapelje v Krukrustudio, kjer vam Max in Lyuba naredita torbico po meri. Čudovite torbice iz filca ter umetnega in pravega usnja imajo različne oblike, veliko pa je takih z živalskimi motivi. In če si namesto torbice želite lisičko ali mačko, potem se vam bodo tam uresničile želje.

Za imenom Krukrustudio se skrivata Max in Lyuba, ruski fizik in ruska filozofinja. Januarja 2011 sta začela nekoliko drugačno poslovno pot, kot bi pričakovali glede na njuno izobrazbo – začela sta izdelovati torbice iz filca, ki so bile najprej precej klasične oblike, kmalu pa sta ugotovila, da lahko pri svojem delu uporabita vso svojo domišljijo. Tako sta začela s torbicami v obliki cepelinov in posod za mleko. Prek družbenih omrežij sta takoj prejela malo morje naročil, ljudje pa so se začeli zavedati, da ima lahko torbica kakršnokoli obliko, kar nekaj ljudi pa se je oglasilo z željo po popolnoma personalizirani torbici.

PREBERITE ŠE: Modni trendi jesen 2016: Pierce, ‘it’ torbica te jeseni

Max in Lyuba sta s časom osvojila tudi delo z usnjem, tudi umetnim, delo s različnimi novimi tehnološkimi pripomočki, kot je na primer tisk, hkrati pa sta za pomoč prosila tudi šivilje, ki zdaj pridno pomagajo pri proizvodnji najbolj ljubkih torbic, ki ste jih kadarkoli videli. Torbice so na voljo za ženske in tudi za moške.

Galerija – Krukrustudio: nadvse ljubke torbice po meri

Krukrustudio: nadvse ljubke torbice po meriOdpri galerijo

Challky - kratka majica z ustvarjalno površino Challky: majica s ‘tablo’, po kateri lahko rišete in pišete Pametne superge Vixole Vixole – futuristične pametne superge z LED-zaslonom PicMonkey Collage 1 Ops!Objects: italijanski modni nakit za vse, ki ljubite edinstvenost Lenivec Prstan 3 v 1 – tridelni prstani, ki tvorijo žival, ko jih nosite skupaj · · · ·