NPL Penthouse
Utrip mesta · arhitektura

Ukrajinska arhitektka in notranja oblikovalka Olga Akulova je 250 kvadratnih metrov velik penthouse spremenila v fantastičen dom s prehodnimi prostori in sodobnim interierjem NPL Penthouse, zadovoljujoč vse potrebe urbanega mladega moškega, ki v stanovanju tudi prebiva.

NPL Penthouse je sanjsko stanovanje v tridesetem nadstropju ukrajinske zgradbe, ki prevzame z izjemno zračnostjo, premičnimi stenami in pametnim hišnim sistemom, ki lastniku omogoča enostavno upravljanje z varnostnim sistemom, osvetljavo, televizijo in termostatom. V prostoru prevladujejo naravni materiali – beton, baker, steklo, hrastov in brestov les, dodaten čar pa stanovanju dodajo tudi ogromna okna, ki segajoča od tal do stropa ponujajo izjemen razgled na mesto.

PREBERITE ŠE: Skladišče prenovljeno v sodobno stanovanje s spuščeno notranjo teraso

NPL PenthouseOdpri galerijo
Pop-up kartonasta hiša Daniel González: pop-up kartonasta arhitektura na ulicah Milana Gateshead Millennium Bridge, Gateshead (Anglija) 9 najbolj nenavadnih mostov za pešce na svetu Space Suite v hotelu Kameha Grand Zürich Space Suite – zunajzemeljska izkušnja v švicarskem hotelu Kameha Grand Zürich Nevidna hiša Casa Invisible Casa Invisible: V Prekmurju je zrasla nevidna hiša, pa nihče ne ve, kje! · ·