ivan dorotic4
Utrip mesta · arhitektura

Na hrvaškem otoku Krku je lokalni arhitekturni biro Turato Architecture dokončal nadgradnjo sodobne poletne rezidence Gumno, ki je kot izjemna razgledna točka nalašč za opazovanje prelepe obkrožajoče narave.

Hiša Gumno na hrvaškem otoku Krku je arhitekturni biser, ki je nastal s pomočjo lokalnega arhitekturnega biroja Turato Architecture. Hrvaški arhitekti so letos dokončali nadgradnjo že prej obstoječe razgledne platforme Gumno, ki je v preteklosti delovala kot vaško zbirališče.

Sodobno poletno rezidenco, ki kot hiša še vedno služi funkciji izjemne razgledne točke, odlikujejo prostorna rustikalna klet, polna domačega vina in olivnega olja, svetla dnevna soba, iregularno oblikovan bazen in štiri privatne rezidence z zasebnimi terasami v najvišjem nadstropju.

V galeriji si oglejmo, kako bi izgledale naše sanjske počitnice.

Odpri galerijo

Fondation Louis Vuitton, Pariz (foto: Iwan Baan) 10 najboljših muzejev, ki so se odprli v letu 2014 2 Neverjetna savna na jezeru garden bridge-Most z vrtovi, ki bo spremenil podobo Londona (1) Garden Bridge: Most z vrtovi, ki bo spremenil podobo Londona UFOGEL Zimske počitnice: Majhne zimske koče za veliko udobje · · ·