1
Utrip mesta · arhitektura

Ibiza. Kdo ne pozna otoka divjih zabav in dolgih peščenih plaž? Od leta 2010 lahko svoje počitnice na morju preživite v sodobni vili Terramar, ki se nahaja v naravnem okolju priljubljenega rajskega otoka.

Vila s spektakularnim razgledom na zahodno obalo Ibize je počitniško domovanje, ki mu ni para. Ultra moderno vilo sestavljata dva objekta, ki sta razdeljena na več nivojev in tvorita več plasti. Vila se nahaja znotraj naravnega habitata sredi narave nad plažo Cala Tarida. Domiselno in zelo zabavno barvno kombinacijo ter nenavadno zunanjo podobo je zasnoval arhitekt Andres Jaque iz studia Architects. Pisana vila Terramar je idelana za druženje s prijatelji željnih zabave na prostem ali znotraj ambienta.

Okolica vile omogoča veliko zunanjega prostora za sprostitev na svežem morskem zraku. Če se raje zadržujete v notranjosti vam velika steklena okna omogočajo idealen razgled na okolico.
Kot se za vilo spodobi ima tudi vila Terramar dva bazena. Prvi bazen daje občutek neskončnosti in se nahaja poleg dnevnega prostora in kuhinje, drugi manjši bazen stoji spodaj ob glavni hiši.
Notranjost vile je barvno usklajena z zunanjostjo. Tla, stene in strop pa se skupaj zlivajo v privlačno paleto pastelnih barv.

Več fotografij si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
podzemlje_cover 6 domiselnih preureditev podzemnih prostorov po svetu 25hours-hotel-bikini-berlin-01-960x640 Urbana divjina – dizajn hotela Bikini Berlin FME_RUNWAY_collaboration_16_WIP_1-copy Coworking prostori Runway v San Franciscu 28th Street Apartements, Los Angeles Foto: The American Institute of Architects Najboljše hiše letošnjega leta · · · ·