giant-indoor-cushion-man_1024x1024
Utrip mesta · dom

Sodobno zunanje vrtno pohištvo Lujo je kot nalašč za vse, ki opremljajo svoj vrt in teraso ter poleg osnovnega zunanjega pohištva želijo v prostor vnesti tudi pohištvo za totalno relaksacijo.

Pri opremljanju vrta oziroma terase velikokrat pozabimo na prostor za brezskrben počitek. Vsekakor najprej potrebujemo mizo in stole, vendarle pa poletni vrt ni popoln brez vrtnega pohištva za relaksacijo. Tu nam na pomoč priskočijo pri pohištveni znamki Lujo, saj njihovo zunanje pohištvo obljublja sproščene poletne dni, polne udobnega sproščanja.

Lujo ponudba je nadvse bogata, saj v kolekciji zunanjega pohištva najdemo visečo mrežo, udobne zunanje blazine, sodobne ležalnike, vrečaste stole in še marsikaj. Vse pohištvo je izdelano iz vrhunskih in na vreme odpornih materialov, ki bodo zdržali dalj kot le eno poletno sezono.

Zunanje pohištvo LujoOdpri galerijo
Namizne svetilke The Macarons Barvite namizne svetilke The Macarons Ročno tkane slovenske preproge Kobeiagi Kilims Ročno tkane slovenske preproge Kobeiagi Kilims na Kickstarterju Travelbox Travelbox: prvi prenosni pop-up hotel Vrtnarski meter Ori Ori – slovenski vrtnarski meter, ki upa, da bo požel uspeh na Kickstarterju