Soelcat 12: električni katamaran na sončno energijo
Utrip mesta · mobilno

Pri nizozemski družbi Soel Yachts so odločeni, da bodo spremenili podobo pomorskega prometa. Soelcat 12 je električni katamaran na sončno energijo, ki sprejme 16 oseb. Katamaran med drugim zmanjša moteče zvoke in izpuste ogljikovega dioksida v pristaniščih, lagunah in oceanih.

Na krovu električnega katamarana na sončno energijo Soelcat 12 so navigacijski, alarmni in kontrolni sistem, tako da so vsi potniki lahko obveščeni o pomembnih sistemskih podatkih. Zaradi tega je preprostejše tudi razumevanje energetskih tokov, s čimer se ljudi spodbuja k večji ozaveščenosti o energiji. Vse, kar je treba, je, da se prek pametne naprave povežete z WiFi-jem na električnem katamaranu. Medtem ko kapitan nadzoruje luči in sistem s pomorskim uporabniškim geslom, se gostje na krovu povežejo s pametno napravo na zvočni sistem plovila in predvajajo glasbo. Pomorski uporabniški vmesnik prav tako omogoča tudi nadzor na daljavo.

PREBERITE ŠE: UBERBOAT HRVAŠKA: Z GLISERJEM OD OTOKA DO OTOKA

Katamaran je zasnovan kot pametno modularno plovilo, kar pomeni, da ga lahko razstavite in transportirate na katerokoli lokacijo na svetu.
To plovilo ne omogoča le tišje in prijetnejše vožnje in izletov, temveč zagotavlja tudi večje udobje pri večji hitrosti.

Galerija – Soelcat 12: električni katamaran na sončno energijo

Soelcat 12: električni katamaran na sončno energijoOdpri galerijo
Poltovornjak Lotus Elise Kako bi bili videti poltovornjaki proizvajalcev luksuznih avtomobilov? 1000-500-citymagazine-cover BMW 6 Gran Turismo: imenitnež za dolge proge Kia-Stonic-2018-1280-01 Nova Kia Stonic: presunljivi mali SUV F50e (Smart 01) S-BIKES: električno kolo za vsakogar · · · · ·