Leica-Sofort_Group
V zraku · tehnologija · gadgeti

Za kaj je tokrat poskrbela Leica? Verjeli ali ne pri nemškem podjetju, ki je sicer znano po izdelovanju nekoliko nenavadnih kamer, so se odločili, da kupcem ponudijo polaroidno kamero.

Pri Leici si javnost želijo prepričati z modelom Sofort. Polaroidne kamere so bile še posebej priljubljene v 90. letih 20. stoletja. Proizvajalci želijo znova pričarati nostalgijo, hkrati pa navdušiti z odlično kakovostjo in značilnim dizajnom blagovne znamke.

Fotografije, ki jih boste posneli z novo Leicino kamero, bodo natisnjene v dimenzijah 6,20 x 4,60 cm. Naprava, ki sicer tehta le 305 gramov, ponuja veliko različnih načinov, ki vam omogočajo, da posnamete odlične posnetke. Moderni pridih polaroidnemu fotoaparatu dajejo dodatne funkcije, kot so bliskavica, ostrenje in izpostavitev objektov.

Fotoaparat vsebuje litij-ionsko baterijo, ki poskrbi za to, da lahko po polnjenju posnamete kar 100 fotografij. Ob nakupu polaroidne kamere boste dobili še pakiranji barvnega in črno-belega filma.

Za Leico Sofort je treba odšteti 320 ameriških dolarjev, kar je preračunano  272 evrov. Čeprav modela trenutno ni na zalogi, pa je pričakovati, da ga bo kmalu mogoče kupiti. Izbirali boste lahko med tremi barvnimi različicami: oranžno, mint zeleno in belo. Preverite, katera vam je najbolj pogodu.

Galerija – Leica Sofort

Leica SofortOdpri galerijo

ezgif.com-webp-to-jpg (12) Sony RX100 VI preseneča z dolžino leče za približevanje Mark: umetna inteligenca v obliki drona Mark: umetna inteligenca v obliki drona BMW Wireless Charging BMW predstavlja brezžično polnjenje za avtomobile BO-Beovision-Eclipse-OLED-TV-01 BEOVISION ECLIPSE: Bang &Olufsen preseneča z novo lepotico · · ·