tajpej
V zraku · buzz buzz

Tajpej, glavno mesto Tajvana, se pripravlja na 29. poletno univerzijado. Da bi ljudi pripravili in navdušili za dogajanje v mestu, so podzemne železnice pretvorili v šokantno realistične simulacije športnih prizorišč.

Čez dober mesec bo Tajpej gostil 29. poletno univerzijado, ki bo v prestolnici Tajvana potekala od 19. do 30. avgusta. Gre za drugi največji mednarodni športni dogodek na svetu, takoj za olimpijskimi igrami. V letu 2011 je Mednarodna univerzitetna športna zveza v veliki meri za gostitelja izglasovala Tajpej. Ta je to čast vzel Brasilii, glavnemu mestu Brazilije.

PREBERITE ŠE: KAJ SE SKRIVA ZA POPOLNIMI FOTOGRAFIJAMI?

Da bi organizatorji in EasyCard Corporation ustvarili pravo ‘klimo’ so vlake podzemnih železnic spremenili v realistične simulacije športnih prizorišč, kot so igrišča za bejzbol, nogomet, košarko, plavanje in atletiko.

Galerija – Šokantno realistične simulacije športnih igrišč na vlakih v Tajpeju

Šokantno realistične simulacije športnih igrišč na vlakih v TajpejuOdpri galerijo
marley-and-me-main Vaš kuža ve, kdaj je do vas nekdo zloben, in si to tudi zapomni maxresdefault (7) Visoko inteligentni ljudje preklinjajo in hodijo pozno spat BeFunky Collage Kaj se skriva za popolnimi fotografijami? image Teh 20+ stvari morate narediti, dokler ste še mladi · · · ·