somabar
V zraku · tehnologija

Priprava dobrega koktajla je svojevrstna umetnost zato barmani nimajo zastonj svojega slovesa. So luksuz, ki si ga privoščimo v lokalu, ob posebnih priložnostih, a le redko jih zanesem v naš dom. Koktajli so namreč kot pecivo, za izdelavo potrebujejo natančno roko in občutek. Tega pa nima vsak. A kdo ju rabi, ko pa se lahko poslužimo uslug robotskega barmana Somabar, ki zmeša popolno mešanico te opojne pijače.

Somabar je verjetno najbolj kul gospodinjski aparat, katerega postranska škoda je, da boste morali zaradi njega gostiti vse prihodnje zabave. Je vaš osebni barman, ki poskrbi, da srkate le najboljše. In kako dobite serviran profesionalno zmešan koktajl, brez da bi morali zapustiti udobje doma?

Naročilo ”oddate” preko posebne aplikacije na pametnem telefonu, kjer iz liste pijač izberete želeni alkoholno-brezalkoholni aranžma, ki ga aparat nato nalije v kozarec. Da je mešanica res popolna, po vsakem natakanju z vodo očisti svoje ”ožilje”.

PREBERITE ŠE: Mr. Coffee – Belkinov pametni kavni aparat

Pozabite pripomočke za mešanje, merice, recepte in potrebne veščine. Vse to ima namreč Somabar. Vi se morate imeti le fino in morda pristaviti kak evro, da mu uspe na Kickstasterju, kjer bo vztrajal vse do 13. januarja.

Vaš bo za cca. 580 evrov, v prednaročilu pa za okoli 166 evrov ceneje. Prvi ga bodo imeli doma že julija 2015.

Montblanc-TimeWalker-Urban-Speed-Cronograph-con-e-strap1 2 Montblanc prihaja s pametno zapestnico za ure e-Strap cover CES 2015: Seagate Seven – najtanjši zunanji trdi disk na svetu acer-book-final CES 2015: Acer Chromebook 15 – Chromebook z največjim ekranom do zdaj biolite-nanogrid BioLite NanoGrid: Prenosni svetilni sistem