Vzglavnik Somnox
Utrip mesta · dom · Utrip mesta · zdravje & lepota

Težko zaspite? Se nikakor ne morete umiriti? Potem je vzglavnik Somnox natanko tisto, kar potrebujete. Somnox namreč diha. Vzdihuje in izdihuje tako kot človek. Le objeti ga morate in s svojim umirjenim dihanjem vas bo zazibal v spanec.

Inovativni vzglavnik, ki diha, Somnox, je nastal na podlagi raziskav, ki ugotavljajo, da umirjeno dihanje vpliva na amigdalo, malo strukturo mandljaste oblike v možganih, ki je odgovorna za proizvajanje strahu in tesnobe.

Spretno umeščeni senzorji v blazini zbirajo podatke o uporabniku in prepoznajo, ali je ta buden ali ne. S pomočjo algoritma interpretirajo te podatke in ob potrebi blazina začne dihati, s čimer stimulira mirno dihanje človeka.

PREBERITE ŠE: Blazinice v obliki rib skrbijo za popolno sprostitev

Vzglavnik Somnox vse stori samodejno. Vgrajene ima tudi zvočnike Bluetooth, ki omogočajo poslušanje glasbe ali pravljice za lahko noč, zjutraj pa vas lahko prebudi z oddajanjem svetlobe, ki simulira sončni vzhod. Vzglavnik je trenutno v fazi prototipa, a verjetno si marsikdo med vami želi, da bi ga lahko naročil že danes.

Galerija – vzglavnik Somnox:

Vzglavnik SomnoxOdpri galerijo

Ležanik Daydream Daydream: inovativni ležalnik za sproščanje, kjer se rojevajo sanje TV pod posteljo Auton Under The Bed TV Lift – televizor, ki zleze izpod postelje Stenska ura Story Story – stenska ura z lebdečimi ‘kazalci’ Žlica Goûte Žlica Goûte – kot bi si oblizovali prste · · · · ·