Resort Kolpa.
Utrip mesta · arhitektura

V arhitekturnem biroju SoNo Arhitekti je združena nova generacija slovenskih arhitektov, ki ustvarjajo sodobno, kvalitetno arhitekturo, ki nastaja kot preplet arhitekturne teorije, študija in raziskav lokacij, inovacij in preizkušanja novih materialov ter načinov gradnje.

Arhitekturni biro SoNo Arhitekti združuje novo generacijo slovenskih arhitektov, ki preko prepleta arhitekturne teorije študija in raziskav lokacij, inovacij in preizkušanja novih materialov ter načinov gradnje ustvarjajo sodobno, kvalitetno arhitekturo. Delujejo v Sloveniji, Avstriji in Nemčiji in se lahko pohvalijo z zelo zanimivim spektrom projektov. Prepoznavne lastnosti projektov biroja so pretočne in dinamične, obenem pa kompleksne, nekonvencionalne zgradbe, ki vedno znova težijo k najboljši umestitvi v okolje, prepoznavanju naročnikovih želja in potreb ter funkcionalnim izkoristkom naravnih danosti, ki se kažejo v inovativnih tlorisnih rešitvah. Ekipo sestavljajo štirje sodelavci Edvard Blažko, Marko Volk, Nina Tešanović in Oliver Rose. Trenutno se ukvarjajo z svojim najpomembnejšim projektom doslej; oblikujejo namreč paviljon, ki bo Slovenijo zastopal na svetovni razstavi Expo 2015, ki bo med 1. majem in 31. oktobrom potekala v Milanu.

PREBERITE ŠE: Velenje – najmlajše slovensko mesto dobilo novo promenado

Večstanovanjska hiša v Avstriji.Odpri galerijo

Foto: california skateparks NIKE Templo Mayor: mehiški skejtpark predstavlja mokre sanje vsakega ljubitelja rolke Rob_Ley_Eskenazi-Hospital-interactive-sculpture-1 Garažna hiša: Interaktivna skulptura kot fasada 1 20 najbolj zanimivih notranjih dizajnov restavracij in barov po svetu The Mandarin Oriental Barcelona, Španija Nominiranci za naslov najboljši dizajnerski hotel leta 2014