untitled-1-1533824412019_1280w
V zraku · tehnologija · gadgeti

Sonyjeva igralna konzola PlayStation 4 je bila po svetu doslej prodana v kar 2-krat več primerkih kot Microsoftov Xbox One, ki ga lahko označimo kot njenega največjega tekmeca. Vsekakor izjemne novice za japonskega giganta.

Legendarni PlayStation navdušence nad videoigrami razveseljuje od leta 1994. Veliko pozitivnih kritik je dobila tudi najnovejša različica igralne konzole, ki je že četrta po vrsti. Prav zato so se njeni ustvarjalci odločili, da uspeh obeležijo s prav posebno izdajo.

Konzola PS4 Pro 500 Million Limited Edition predstavlja število prodanih izdelkov blagovne znamke PlayStation. Čudovita naprava vas bo prepričala z modro barvo, ki predstavlja napredno tehnologijo, ki se skriva v ohišju.

Ob nakupu konzole boste dobili tudi igralni plošček DualShock, kamero, vertikalno stojalo in naglavni set. Vsak izdelek bo označen z edinstveno serijsko številko. Na trdem disku modela, ki bo od 24. avgusta naprej na voljo v omejeni količini, bo kar 2 TB prostora. Skupno bo izdelanih 50.000 enot. Za vsako od njih bo treba odšteti 500 dolarjev oziroma 435 evrov.

Galerija – Sony PS4 Pro 500 Million Limited Edition

Sony PS4 Pro 500 Million Limited EditionOdpri galerijo

Ali imate tudi vi težave z organizacijo? Dakboard Wall Display V2 Plus: pametna tabla, ki vam bo v pomoč pri organizaciji metaloucs_robot_facial_vancouber_02 SEER: najbolj čustven robot na svetu, ki bo v hipu postal vaš prijatelj yunieec-mantis-q.jpg.optimal Dron Yuneec Mantis Q: zložljiv 4K dron, odličen za potovanja MzEwNjY1Mg Vector: robot, ki bo v trenutku postal vaš hišni ljubljenček · · · ·