Nova kolekcija čevljev Sophie Webster
Utrip mesta · moda · ženska moda

Sophio Webster je pri oblikovanju nove kolekcije čevljev, ki sestoji iz rožnatih salonarjev, sandalov in superg, navdihnila ena izmed najbolj ikoničnih modnih punčk – Barbie.

Britanska oblikovalka obutve Sophia Webster je te dni razkrila svojo novo kolekcijo čevljev, pri snovanju katere je navdih poiskala pri Barbie, najbolj modno ozaveščeni punčki, kar jih poznamo. Barbie punčka slovi po svojih rožnatih oblačilcih in modnih dodatkih, ki navdihujejo tudi modne oblikovalce. Še nedavno nazaj je njena garderoba pri oblikovanju kolekcije pomlad-poletje 2015 služila kot inspiracija Jeremyju Scottu, kreativnemu direktorju modne hiše Moschino, sedaj pa je narekovala tudi kolekcijo devetih modelov čevljev, ki sestavljajo čudovito kolekcijo Sophie Webster.

Oblikovalka pa se ni ustavila zgolj pri čevljih, saj napoveduje tudi omejeno serijo Barbie punčk, s katerimi bo proslavila svojo kolekcijo. V nadaljevanju si pobliže oglejte igrive salonarje, sandale in superge, ki se jih ne bi branila nobena “Barbika”.

Nova kolekcija čevljev Sophie WebsterOdpri galerijo
Bele kavbojke Modna evolucija trenda, ki ne gre iz mode: Bele kavbojke Nakit za obraz Akiko Shinzato: Edinstven nakit za obraz Temno rdeča šminka Lepotni trendi 2015: Jeseni bo v modi temno rdeča šminka Torbica Viva's Project Viva’s Project: Slovenske, ročno izdelane usnjene torbe