Svetlobni gozd
V zraku · buzz buzz

COS, modna znamka, ki biva pod isto streho kot H&M (le da v penthousu), je za predstavitev nove kolekcije na modni reviji v Milanu združila moči z japonskim arhitektom Sou Fujimotom. COS x Sou Fujimoto je kombinacija, ki nikakor ni razočarala.

Sou Fujimoto je v bivšem milanskem kinu Arti, stavbi iz 30. let, postavil kolosalno instalacijo luči. Arhitekt je s svetlobo, senco, umetno meglo in ogledali ustvaril iluzijo, v kateri so se pojavljali in izginjali modeli.

PREBERITE ŠE: Velocipedia: kolesa, narisana po spominu, so vse prej kot kolesa, ki jih poznamo

Instalacija oponaša gozd v času somraka, pri čemer je interakcija med manekeni, kolekcijo, lučmi, meglo in senco prišla do izraza. Fujimoto se je zaradi časovnega pritiska popolnoma izognil uporabi kakršnihkoli fizičnih predmetov. Japonec je s svojo instalacijo zaobjel koncept COS-a in ga prenesel v arhitekturo – preprostost, jasnost, ostrost.

Čelada za kokice s krmilnikom Popcorn Machine Helmet – čelada za kokice s krmilnikom Ilustracije, ki jih bodo zares razumele samo mame in nosečnice 12 prikupnih ilustracij, ki jih bodo zares razumele samo mame in nosečnice Kolesa narisana po spominu prelita v koncept Velocipedia: kolesa, narisana po spominu, so vse prej kot kolesa, ki jih poznamo Skejtanje v praznem vodnem parku v Dubaju. Skejtanje v vodnem parku sredi Dubaja ·