Brezžične naglavne slušalke Sound
V zraku · tehnologija

Podjetje Human je predstavilo inovativne brezžične naglavne slušalke Sound, avdio-komunikacijsko napravo, ki posnema obliko ušesa. Na dotik občutljive slušalke omogočajo sprejemanje in končevanje klicev ter upravljanje glasbe in jakosti zvoka. Naušniki se s pametnim telefonom povežejo takoj, ko z magnetoma spojena dela ločimo.

Sound so inovativne brezžične naglavne slušalke, ki so navzven videti kot naušniki, notranjost pa je kot odlitek ušesa. V celoti objamejo uho in tako zagotavljajo popolno uporabniško izkušnjo.

Sound uporablja tehnologijo, občutljivo na dotik, kar uporabniku omogoča, da prek površine slušalke upravlja s telefonskimi klici in glasbo ter določa jakost zvoka. Baterija jim zagotavlja 12 ur avtonomije, na voljo pa so v štirih barvah, in sicer beli, svetlo in temno sivi ter črni.

Ko slušalki združimo, se predvajanje glasbe prekine, slušalke pa preklopijo na varčni način. Po nekaj minutah v tej poziciji se zahvaljujoč magnetni tehnologiji samodejno izključijo.

PREBERITE ŠE:

Na platformi za množično financiranje Indiegogo lahko slušalke Sound (Human Incorporated) prednaročite za 180 evrov.

Inovativne brezžične naglavne slušalke Sound:

Brezžične naglavne slušalke SoundOdpri galerijo

final fantasy xv Računalniške igre jesen 2016: 8 najboljših Pametni nakit Altruis, ki uporabnikom tehnologije pomaga najti ravnotežje Pametni nakit Altruis – za bolj zdravo razmerje s tehnologijo cover-cinebody-sofort Cinebody iPhone Super 8 – tako vaš iPhone postane profesionalna kamera Televizor Philips 5231 Televizor Philips 5231 ’’3 v 1’’ – televizor mnogih talentov · ·